Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Vallès Occidental

Especialitats de la comarca

Butifarra seca Castellbisbal es el lloc d´origen de la sopa de conill, plat d´aprofitament resultant de coure verdures amb el cap i les costelles d´aquest animal. Terrassa es zona de bolets especialment de rovellons, llanega i rabassoles.

En cuina es considera representatiu d´aquest Vallès, la butifarra amb seques, mongetes blanques saltejades amb la grassa resultant de fregir les butifarras.

El pa de Palau de Plegamans té encara renom i com a dolços tenim els xatos, que es tracta de pastes seques amb ametlles, avellanes i anous. També podem trobar els belgues, un dolç tipic a base de farina, mantequilla i sucre. Les glories i els rosetons del Monastir, es poden trobar a Sant Cugat. Son una espècie de pastes seques amb ametlles.

Llocs d'interès

Et recomanem