Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Garraf

Especialitats de la comarca

Arossejat Es fan en aquesta comarca excel·lents plats d´arros, dels quals destaquem el rossejat nom que be pel fet de torrar-se l´arros a la paella. Es cuina sense sofregit i amb caldo de peix.

Destaca també en les poblacions de la costa, el bull de tonyina preparat amb tripes de bacallà, mongetes blanques, cargols i una picada.I podem trobar també a moltes poblacions el conegut xató i la sopa blanca feta amb Orada pa i allioli.Son conegudes també les sardines amb pesols que enfarinades es cuinen amb un sofregit i afegin-li pessols.

Es coneguda la Malvasía de Sitges i com a postres destaquem el Sant Bertomeu fet de cabell d´angel i taronja, les escumes (clara d´ou amb ametlles i sucre) i les llunes originaries de Vilanova i la Geltrú.

Et recomanem