Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Conca de Barberà

Especialitats de la comarca

Un plat molt peculiar es el bacallà amb mel. També hi trobem el bacallà esqueixat , present en moltes amanides i també es menja amb una varietat del romesco anomenat romesco de coloní originari de Santa Coloma de Queralt.

Molt apreciats son la varietat de vins D.O. Conca de Barberà que es produeixen a Barberà de ls Conca, Blancafort, Conesa, Forés, Montblanc, Pina, Vilaverd i Vimbodí.

En pastissos i dolços destaquem com a tipics d´aquesta comarca els carquinyolis i rifaclis d´Esplugua de Francolí, les orelletes, les ametlles garrapinyades. els montblanquins. els marlets i les delicias de Queralt que s´eleboren a Santa Coloma de Queralt.

Llocs d'interès

Et recomanem