Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Barcelonès

Especialitats de la comarca

A Barcelona hi podem trobar tota classe d´aliments. Hi han quasi 40 mercats en el que destaca el de la Boquería. També restaurants amb tota classe d´especialitats tan catalanes, nacionals i també internacionals.

De tota manera, tractarem de descriure alguns del plats més representatius de la ciutat, com poden ser els canelons, els macarrons gratinats, els fideos a la cassola, l'arròs perellada. Entre els peixos, es molt apreciat el Rap amb el qual també es fa una sopa molt reconeguda.La Zarzuela, oriunda de Barcelona, es un plat que presenta varietat de mariscos i peixos amb un sofregit de ceva i tomaquet com a base.

Amb carns, es tradicional el fricandó i també l'estofat de toro. També es preparen peus de porc de mil maneres diferentes.

Com a postre, son tradicionals les Mones de Pascua, la Crema de Sant Josep, les coques de llardons, els bunyols de quaresma, les coques de Sant Joan, els panellets i els turrons i neules per Nadal.

Et recomanem