Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Baix Penedès

Especialitats de la comarca

Coca Enremada

Un dels productes tradicionals, son les coques enremades . Es tracta d´una masa de pa fina i allargada on si possa tomaquet, pebrot, ceva, espinacs, butifarra i arengades.

A Cunit podem, trobar el rossejat d´arros i de fideos que es cuina amb el bon peix que hi ha a aquesta costa.A la tardor son frequents les parrillades de carns amb rovellons. I a la temporada de caça es menja porc senglar generalment en civet.El Vendrell es una de les tres patries del xató junt amb Vilanova i la Geltrú i Sitges.

Es també típic de la comarca el bull de tonyina, de tripes de tonyina amb patates i ceves. També hi ha l'all cremat, plat tipic mariner confeccionat amb diferents peixos i alls torrats.

Entre els dolços tenen fama els bufats.

Llocs d'interès

EL VENDRELL

Et recomanem