Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Baix Llobregat

Especialitats de la comarca

A Cervelló s´elaboren excel.lents embotits artesanals. A Gavà hi ha un bon cultiu d´esparrecs. Inclús totes les primaveres es fa una exposició d´aquest producte.

A varies poblacions de la Comarca i més concretament al Prat, es crien uns molts bons pollastres del Prat. Es tracta d´una raça autòctona de color ros fosc que s´alimenta amb cereals, i no tenen massa grasa. Es cuinen de diverses maneres i sempre resulta un plat molt exquisit.Un altre dels platas originaris d´aquesta comarca es l'estofat de perdiu que es cuina amb pernil i butifarra.Com a pastissos, trobem les palmes de St Vicenç (Sant Vicenç dels Horts), Les Torretes (Torroelles de Llobregat), i els pinyonats (Corbera de Llobregat).

Una de les principals riqusses de la comarca son les cireres.

Llocs d'interès

CASTELLDEFELS

CERVELLÓ

COLLBATÓ

CORBERA DE LLOBREGAT

OLESA DE MONTSERRAT

EL PRAT DE LLOBREGAT

SANT ANDREU DE LA BARCA

SANT BOI DE LLOBREGAT

SANT ESTEVE SESROVIRES

SANT VICENÇ DELS HORTS

Et recomanem