Cuinacatalana.net, la guia de restaurants de tot Catalunya, cuina típica catalana, cuina de autor, cuina mediterrania, cuina gurmet, cuina de mercat. Busqui el restaurant que més l'interessi per comarques.

A Cuina Catalana trobarà els productes naturals de la nostra terra, naturals i ecològics, productes sans. Els nostres olis, vins, embotits, formatges, mels....


Baix Empordà

Especialitats de la comarca

A la costa d´aquesta comarca es troba una llagosta de molta qualitat. Destaca el plat llagosta amb pollastre.

Algúns dels plats originals de les diferentes poblacions son l'empedratconill amb xocolata i la truita de badocs.Un dels mes coneguts es el platillo a base de carn amb fruita i bolets.A Garrigoles abunden els cargols, que normalment es preparen amb conill. I no podem oblidar els plats anomenats de mar i montanya, l´arròs negre amb sepia, el niu , i el suquet. Especialitats de varies poblacions especialment de Palafrugell.

Te fama per la seva qualitat l'arròs de Pals.

Com a pastissos i postres destaquem els Bisbalencs (de La Bisbal), els Rocs del Castell (de Calonge), els Canals (de L´Estartit), els Torroellencs (de Torroella de Montgrí) i el recuit de Drap , un mató típic de la comarca.

Et recomanem